The most ancient jewelry shop in Europe since 1745

Heursel creaties

Sieraden op maat ontworpen

Creatie is een geschenk, communicatie is de weg die leidt tot de realisatie van een uniek meesterwerk. De natuur biedt ons zo veel schatten... we zullen ideeën uitwisselen, uw dromen vinden en tekenen en ze tot  harmonieuze, tijdloze stukken ontwerpen. Vertrouwen, respect, discretie, emotie en kwaliteit zijn waarden die we dagelijks gebruiken.

 

"Quality is never an accident; it is always the result of high intention, sincere effort, intelligent direction and skillful execution; it represents the wise choice of many alternatives." William E. Foster.


 

 

Maak kennis met de uiterst gepassioneerde zaakvoerder en ga samen met hem aan de slag om een schets te maken van het juweel dat u in gedachten hebt. Model, materie (goud, platina), met of zonder edelstenen, budget enz., u kunt alles bepalen in samenspraak met de juwelier om een optimaal resultaat te bekomen.

 

schets

computer & 3d

 

Van zodra de schets klaar is, wordt deze ontworpen in een 3D-tekening die u toelaat uw juweel in alle posities te zien (vooraanzicht, zijaanzicht, bovenaanzicht, ...).

Vanuit het tekenprogramma wordt het ontwerp vervolgens naar een 3D-printer gestuurd welke zich ter plaatse in de juwelierszaak bevindt. Uw juweel wordt in hars geprint waardoor u een exact beeld krijgt van de vorm, de grootte en de verhoudingen. Tot op dit moment is deze service gratis.

 

 

 

 

 

Zodra het model en het budget door u worden goedgekeurd, start de effectieve vervaardiging van uw sieraad. In tegenstelling tot 99,8% van de juwelen die wereldwijd verkocht worden en gegoten zijn, wordt bij Heursel nog alles door de goudsmid met de hand vervaardigd. Authenticiteit en symbolisme: daar draait het om bij Heursel 1745.