The most ancient jewelry shop in Europe since 1745
   

Het Heursel team

Eric De Waele

Eric De Waele

Zaakvoerder

Gediplomeerd Edelsteenkundige H.r.d. Afkomstig van de "Heursel"-dynastie, met een passie voor het vak. Er wordt tijd genomen voor u met respect voor uw budget. Hij brengt u in een wereld waar alles kan.
T. +32 9 264 29 25
test 4

Heursel Silva

Silva Burigat

Public Relations

Ze vormt een pilaar bij de evolutie van Heursel. Zij heeft haar eigen 'Burigat Decoratie' en is geliefd door haar klanten. "Mensen ontmoeten? Nooit toeval: het is gegeven door hierboven" We zien haar heel graag!
T. +32 9 264 29 29
silvamail
Heursel Bert 

Bert De Landtsheer

Goudsmid

Een kunstenaar in hart en ziel en een geboren goudsmid. Met oog voor sierlijkheid en architecturale perfectie tot in de fijnste details tovert onze virtuoos in edelsmeedkunst de schitterendste juwelen. Zijn inzicht in de wondere wereld van edelstenen en edelmetalen maken hem tot “onze man met de gouden handen”.

T. +32 9 264 29 29
bertmail

Heursel Kim

Kim De Moor

Sales

Heel zachte, lieve medewerkster. Geduldig en zorgzaam voor de klanten alsook voor haar collega's. Zij is dé specialist in Hermès, Dinh Van en Tamara Comolli en is reeds onmisbaar geworden.
T. +32 9 264 29 29
kimmail
Heursel Danny

Danny Jacobs

Gediplomeerd meester uurwerkmaker en gediplomeerd "Diamond Grader" H.r.d..

 20 jaar uurwerkervaring met jaarlijkse bijscholing bij de grootste wereldmerken. Hij zal u begeleiden bij het kiezen van een complex mechanisch uurwerk.

T. +32 9 264 29 29
dannymail

baldric

Baldric Reche

Gediplomeerd meester uurwerkmaker

Onze jonge gediplomeerde collega uurwerkmaker met Franse roots, geschoold door de Lycée Edgar Faure in Morteau, drijft de interesse  van ons team voor de horlogerie ten top door zijn gedrevenheid en zijn uitzonderlijk uitgebreide kennis van deze intrigerende wereld. Heel precies, oprecht en principieel, zijn advies laat geen ruimte voor twijfel en getuigt van zijn grote respect en liefde voor het prachtige vakmanschap dat hij koos. 

T. +32 9 264 29 29
baldricmail

Heursel Ann

Ann Polfliet

Verantwoordelijke boekhouding en personeel

Met haar zachte persoonlijkheid en haar gevoel voor efficiëntie en nauwkeurigheid werd zij al snel de vertrouwenspersoon van de equipe en leidt ze het financieel management in goede banen.

T. +32 9 264 29 29
annemail

hélène

Hélène Segers

Management Assistente

Flexibele administratieve en servicegerichte collega die met haar multidisciplinaire ervaring ondersteuning verleent aan het Heursel Team, hun klanten en leveranciers, met het oog op de verdere uitbouw van de onderneming.

T. +32 9 264 29 26
helenemail

Antoine

Antoine Van Innis

Sales & Marketing

Jongste en zeer gedreven aanwinst in de ploeg met frisse en vernieuwende ideeën, de toeverlaat van de medewerkers voor alles wat betreft multimedia, e-communication en computertoepassingen.

T. +32 9 264 29 24
antoinemail