Loading
Ontvang een unieke Heursel sleutelhanger (t.w.v. 350 euro) bij jouw aankoop! Ontdek meer
+32 475 / 77 77 93
0
Menu

Handwerk & finesse omkaderd met hoogstaande service

260 jaar geschiedenis in centrum Gent

De oudste Juwelierszaak van Europa

opgericht in 1745

Op de hoek van de Langemunt ontdekt u onze showroom & atelier. Wij presenteren u hoogstaande horlogerie en de meest verfijnde selectie van prachtige sieraden merken en eigen creaties. Ons team van specialisten en creatieve ontwerpers staat klaar om u met de beste zorgen te omringen.

Uw droom is onze passie en die willen we graag waarmaken.

In onze ateliers kan u terecht voor herstellingen, restauraties, transformaties en nieuwe ontwerpen.

Bekijk onze openingsuren

Een rijke geschiedenis die tot diep in ons DNA is doorgedrongen.

Reeds meer dan 270 jaar en officieel sinds 1745 opende onze juwelierszaak op precies dezelfde plek waar ze vandaag nog gelegen is. Dat jaar kocht Frans Jodocus Cappaert het huis om er zich te vestigen als juwelier-goudsmid. De naam Heursel verschijnt in de familie voor het eerst in 1879. In 1912 neemt het koppel Augusta Heursel – Jules De Waele de zaak over. De generatie van de De Waele’s wordt tot op vandaag nog steeds verdergezet met de huidige zaakvoerder Eric De Waele. Reeds op 27-jarige leeftijd nam hij de teugels van de familiezaak in handen. Het begin van een jarenlange uitdaging die nog altijd niet ten einde is. In navolging van zijn voorgangers transformeert hij het pand binnen en buiten tot een harmonisch geheel tussen winkel en woonst. Dit droomhuis bevindt zich op een historisch strategische plek in het hart van Gent en bezorgt de Langemunt en de volledige buurt de grootsheid van een plaats waar nog steeds goud en platina met de hand worden gesmeed. Het verloop van drie eeuwen heeft niets veranderd aan de essentie van het vak. Wij werken nog steeds zeer ambachtelijk.

"I don't sell a product. I sell an experience." 

Eric De Waele, Managing Director/Owner Heursel

Maatwerk & eigen creaties

We beschikken over moderne werkplaatsen met een optimale infrastructuur. Onze medewerkers genieten van permanente opleiding om het niveau van service die wij bieden aan onze klanten te behouden en te verbeteren.

Ontdek onze dienst na verkoop

© 2020 Heursel
Webdesign thinline.be