Loading
0
Menu

Het begin van een nieuw verhaal

Eind maart 2020 sluit onze zaak in Gent definitief zijn deuren. Een woordje uitleg.

Nieuws / Pers

Eind maart sluit onze zaak in Gent definitief de deuren. Na lang wikken en wegen hebben we besloten om in 2020 een andere weg in te slaan. Een weg die ons dichter tot bij u leidt. 

In 1745 opende op de hoek van de Groentenmarkt en de Hoogpoort onze juwelierszaak zijn deuren. Het werd het begin van een succesvol Heursel tijdperk. 275 jaar en acht generaties lang verrasten we onze klanten met een fijne selectie van juwelen en horloges en onze eigen creaties. In maart sluit onze toonzaal in Gent definitief, om op een andere, meer persoonlijke manier, te gaan werken.

Het juiste moment

Het is een algemene trend. Stadscentra worden moeilijker bereikbaar, toerisme neemt de bovenhand, en shoppen gebeurt online. Dit is de evolutie van de ‘commerce’ en vraagt om een vernieuwing van onze aanpak. Het prachtige vak van juwelier wordt al eeuwen op dezelfde manier uitgevoerd. Maar de tijden veranderen, dus waarom zou ik mijn manier van werken dan niet kunnen veranderen?

Een nieuwe weg

Ik wil me gaan focussen op wat ik het liefst doe. Praten met mensen, samen ontdekken wat ze willen en dat idee omzetten in een prachtig juweel. Met een atelier, maar zonder winkel. Het wordt een andere manier van werken, maar één met meer vrijheid & een persoonlijke samenwerking. Via sociale media kanalen en onze webshop zal ik sterker inzetten op gerichte communicatie. Het is een nieuwe aanpak, die me nog dichter bij de klant zal brengen.

Uiteraard wil ik alle klanten duizendmaal bedanken voor het jarenlange vertrouwen. Eind maart trekken we definitief de deuren achter ons dicht. Tot die tijd hoop ik nog zoveel mogelijk van hen te mogen verwelkomen tijdens de exclusieve uitverkoop in onze toonzaal in Gent. Daarnaast hoop ik uiteraard mijn nieuwe avontuur met zoveel mogelijk klanten te kunnen delen!

Ten slotte wil ik ook mijn medewerkers vanuit de grond van mijn hart bedanken voor hun jarenlange inzet. Zeker tijdens deze laatste, zeer hectische maanden. Zonder jullie had ik dit nooit gekund. 

Eric De Waele

 

Vorig artikel | Volgend artikel
© 2021 Heursel
Webdesign thinline.be
Heursel

Eric De Waele
Dé Juwelier aan huis
+32 475 / 77 77 93

Contacteer mij

x