Loading
Vandaag geopend van 10:00 tot 18:00
0
Menu

IWC SIHH 2019 - nieuwe modellen in de Pilot Collectie

 Op de internationale beurs van Haute Horlogerie 2019 in Genève onthulde IWC Schaffhausen haar nieuwe modellen Spitfire, TOP GUN en Le Petit Prince

Nieuws / Pers

Schaffhausen, 14 januari 2019 - op het Salon International de la Haute Horlogerie (SIHHH) in Genève.


Om de unieke technische expertise van de ontwerpers van de legendarische Britse gevechtsvliegtuigen te vieren, zijn alle Spitfire horloges voorzien van door IWC gefabriceerde kalibers. Het ontwerp is geïnspireerd op het puristische instrumentdesign van de Mark 11. Het iconische navigatiehorloge werd in 1948 in Schaffhausen geproduceerd voor de Royal Air Force en werd gedragen door veel van de piloten en navigators die op dat moment in dienst waren. 

De "Le Petit Prince" modellen en een speciale editie "Antoine de Saint Exupéry" in de Pilot's Horloges collectie: The Big Pilot's Watch Constant-Force Tourbillon Edition "Le Petit Prince" is het eerste pilotenhorloge van de IWC met een tourbillon met constante kracht. Voor het eerst heeft de Zwitserse horlogefabrikant hard goud gebruikt voor de horlogekast - een aanzienlijk hardere en meer slijtvaste versie van rood goud. Met de Pilot's Watch Perpetual Calendar Chronograph Edition "Le Petit Prince" heeft IWC voor het eerst een eeuwigdurende kalender gecombineerd met een chronograaffunctie.  

Een nieuwe TOP GUN lijn in de Pilot's Horloges collectie. De Pilot's Watch Double Chronograph TOP GUN Ceratanium is het eerste pilotenhorloge van IWC met een Ceratanium® -koffer. Het door IWC ontwikkelde materiaal is even licht en robuust als titanium en tegelijkertijd even hard en krasbestendig als keramiek. IWC presenteert ook de eerste horlogekast van zandkleurig keramiek. 

Vorig artikel | Volgend artikel
© 2019 Heursel 1745
Webdesign thinline.be