Loading
0
Menu

Jaeger-LeCoultre verwelkomt de Polaris, een nieuwe lijn in de collectie.

De nieuwe Jaeger-LeCoultre Polaris is geïnspireerd op de uit 1968 daterende Memovox Polaris Watch. Synoniem met vrijheid en avant-garde, de Polaris stond voor de avontuurlijke geest van de jaren 1960 en luidt meteen ook een revolutie : een duikhorloge uitgerust met een alarmfunctie.

Productnieuws

De Jaeger-LeCoultre Polaris werd volledig gerestyled. De lugs zijn korter en de bezel is slanker waardoor het horloge een meer eigentijds look heeft met een duidelijke leesbaarheid. De sportieve lijn van dit uurwerk wordt benadrukt door de gepolijste en geborstelde afwerking. De Polaris Automatic, de Polaris Chronograph, de Polaris Chronograph Worldtimer en de tot 1000 stuks gelimiteerde Polaris Memovox zullen menig liefhebber van de sportieve look van het merk zeker kunnen bekoren.

De Jaeger-Le-Coultre Polaris haalt haar inspiratie uit de Memovox Polaris van 1968. Volledig vernieuwend voor het Grande Maison was de iconische functie : het alarm. De Memovox functie of "voice" geheugen diende oorspronkelijk om duikers eraan te herinneren dat het tijd was om terug te keren naar het oppervlak. Het design van de nieuwe collectie is nog steeds gebaseerd op de 2 gedecentraliseerde kronen en het iets verdikt gewelfd glas voor verbeterde leesbaarheid.

Vorig artikel | Volgend artikel
© 2022 Heursel
Webdesign thinline.be
Heursel

Eric De Waele
Dé Juwelier aan huis
+32 475 / 77 77 93

Contacteer mij

x