Loading
0
Menu

Ontvang een unieke Heursel sleutelhanger (t.w.v. 350 euro) bij jouw aankoop!

Nieuwe actie op de webshop, zolang de voorraad strekt.

Productnieuws

De voorbije weken zijn we creatief aan de slag gegaan met het uitdenken van een ontwerp én het maken van unieke Heursel sleutelhangers. De bedoeling was om deze symbolische accessoires te schenken aan trouwe klanten die tijdens onze laatste weken in onze winkel een aankoop kwamen doen. Door de huidige gezondheidscrisis en de vroegtijdige sluiting van onze winkel, was dit helaas onmogelijk.

Daarom willen we deze kleine vergeet-ons-nietjes graag schenken aan al wie ons in deze moeilijke tijden wil steunen. Wie de komende tijd een bestelling van minimaal 1500 euro plaatst op onze website, ontvangt bij zijn of haar aankoop deze waardevolle sleutelhanger als geschenk.

Deze sleutelhangers zijn met veel liefde door ons gemaakt en hebben voor ons ook een zeer symbolische betekenis. Je draagt een sleutelhanger namelijk altijd bij je, waardoor je ook altijd een stukje Heursel en onze contactgegevens bij je draagt!

Ook voor aankopen op de webshop, staan wij graag voor je klaar. Aarzel niet om ons te contacteren bij vragen of wanneer je nood hebt aan persoonlijk advies. We helpen je graag om de juiste keuze te maken!

Shop nu ons assortiment horloges, juwelen en aanbiedingen.

 

Vorig artikel | Volgend artikel
© 2021 Heursel
Webdesign thinline.be
Heursel

Eric De Waele
Dé Juwelier aan huis
+32 475 / 77 77 93

Contacteer mij

x