Loading
0
Menu

Partners in buitengewone juwelen

Heursel 1745 en PietrAverde creëren een nieuwe generatie buitengewone juwelen.

Nieuws / Pers

Soms moet je de zaken van een heel andere invalshoek bekijken. Tijden evolueren, het koopgedrag van de consument verandert en ook de verkoopstrategie van topmerken is anders geworden, niet altijd in het voordeel van de retailers. Met meer dan 35 jaar ervaring in de exclusieve juwelen sector was het tijd om een nieuw en sterke visie voor de toekomst te ontwikkelen.

In mijn zoektocht naar de recentste ontwikkelingen binnen de juwelen industrie had ik het genoegen Ton Janssen van DD Technologies en het juwelenmerk PietrAverde te mogen ontmoeten. Een kennismaking met de ontwikkeling van hoogtechnologische in het lab gegroeide diamantproducten.

Beide gepassioneerd en pioniers elk in ons vakgebied, vonden we elkaar in één sterke visie voor de toekomst en de ontwikkeling van een nieuwe generatie exclusieve diamantjuwelen.

Heursel 1745 blijft trouw aan zijn principe van creatie van juwelen met natuurlijke diamant en edelstenen, maar zal zich in partnerschap met PietrAverde specialiseren in het ontwerpen van full lab grown diamanten accessoires. De verkoop en verwerking van lab grown diamant geslepen edelstenen is hier niet aan de orde.

Eric De Waele

Zaakvoerder 1745

Volgend artikel
© 2021 Heursel
Webdesign thinline.be
Heursel

Eric De Waele
Dé Juwelier aan huis
+32 475 / 77 77 93

Contacteer mij

x