Loading
Vandaag gesloten
0
Menu

Uitgebreide showroom & atelier

260 jaar geschiedenis in centrum Gent

Kom langs & laat u verbazen

Langemunt 2 - 9000 Gent - België

Op de hoek van de Langemunt ontdekt u onze showroom & atelier. Wij presenteren u verscheidene creaties van diverse merken. Ons team van specialisten en creatieve ontwerpers staat klaar om u met de beste zorgen te omringen. Uw droom is onze passie en die willen we graag waarmaken.

Bekijk onze openingsuren

Uitgebreide collectie & service

Ons aanbod bestaat uit een geselecteerd aantal topmerken, van traditioneel tot hedendaags modern. U vindt er de meest gerenommeerde Zwitserse horlogemerken, zoals  IWC, Jaeger- LeCoultre, Parmigiani, Chopard, Frederique Constant, Hermès en Bell&Ross, maar ook een diversiteit aan exclusieve juwelenmerken waaronder Tamara Comolli, Serafino Consoli, Davice, Bron Jewelry, dinh van, Chopard, en Garel. Ook onze eigen Heursel Creaties zullen u zeker kunnen bekoren.

Ons team van gespecialiseerde en gepassioneerde medewerkers staat klaar om u te adviseren bij het vinden van uw droomhorloge en tijdens het kiezen van de mooiste juwelen, diamanten, parels, trouw- en verlovingsringen, ...

Horloges Juwelen

"Sharing my passion with like-minded people from over the world is my ultimate dream".

Eric De Waele, Managing Director/Owner Heursel

Eigen atelier, waar goud & platina met de hand worden gesmeed.

Niets laat vermoeden dat op onze eerste verdieping een getalenteerde goudsmid zijn werk met passie, geduld en een uitzonderlijke kennis van zaken ontfermt over de ons toevertrouwde juwelen.

Creëren, transformeren, herstellen, alles wordt in ons eigen atelier gerealiseerd met uiterste vakkennis en precisie. Na een voorafgaand advies en eventueel bestek kunt ons uw sieraden met een gerust hart toevertrouwen. Onze man met de gouden handen schept de grootste voldoening in uw glimlach en blijheid.  

Meer over ons atelier & dienst na verkoop

Eigen werkplaats voor onderhoud en herstelling van uw horloge

Onze vaste klanten weten het, uw horloge is bij onze hooggekwalficeerde uurwerkmaker in veilige handen.

Onze collega met Franse roots, geschoold door de Lycée Edgar Faure in Morteau, drijft de interesse van ons team voor de horlogerie ten top door zijn gedrevenheid en zijn uitzonderlijk uitgebreide kennis van deze intrigerende wereld. Heel precies, oprecht en principieel, zijn advies laat geen ruimte voor twijfel en getuigt van zijn grote respect en liefde voor het prachtige vakmanschap dat hij koos.

Meer over ons atelier & dienst na verkoop

Een blik op onze winkel

© 2020 Heursel 1745
Webdesign thinline.be