Loading
0
Menu

Juwelen met een persoonlijkheid

Elk juweel dat ik ontwerp vertelt een verhaal. 

Wat ik het liefst doe is praten met mensen. Samen ontdekken wat ze willen en dat idee omzetten in een prachtig juweel. We nemen ruimte voor het creëren van tijdloze herinneringen aan vreugdevolle gebeurtenissen en geliefden. We zullen ideeën uitwisselen, uw dromen vinden en tekenen en ze tot harmonieuze tijdloze stukken ontwerpen. Een hoogstaande service aan huis, gepersonaliseerd maatwerk, omkaderd met vakkundig handwerk en finesse in ons eigen atelier

Contacteer mij

"I don't sell a product. I sell an experience." 

Eric De Waele, Managing Director/Owner Heursel

Een rijke geschiedenis die tot diep in ons DNA is doorgedrongen.

In 1745 opende op de hoek van de Langemunt en de Hoogpoort onze juwelierszaak zijn deuren. Het werd het begin van een succesvol ‘Heursel’ tijdperk. 275 jaar en acht generaties lang verrasten we onze klanten met een fijne selectie van juwelen en horloges en onze eigen creaties. 

In maart 2020 sloot ons droomhuis in Gent definitief. Het prachtige vak van juwelier wordt al eeuwen op dezelfde wijze uitgevoerd. Maar de tijden veranderen, dus waarom zou ik mijn manier van werken dan niet kunnen aanpassen? Met een atelier, maar zonder winkel. Een nieuwe uitdaging, één met meer vrijheid en intense samenwerking met de klant. 

Een passie voor uurwerken

De sluiting van mijn juwelierszaak betekent ook niet het einde voor mijn passie voor Haute Horlogerie. Met dankbaarheid voor de mooie merken die ik heb mogen vertegenwoordigen zal ik deze ook nu nog blijven promoten en mijn klanten adviseren en ondersteunen in de keuze die ze willen maken bij de aankoop van een nieuw horloge.

Aanvullend kan ik met enige fierheid bevestigen dat ik zal doorgaan met de distributie van het prestigieuze merk Parmigiani. Een nichemerk in Fleurier Zwitserland, met een cultus van horlogeliefhebbers, opgericht door Michel Parmigiani in 1996 - een gerenommeerde horlogemaker die enkele van de belangrijkste antieke klokken in de geschiedenis heeft gerestaureerd. Een in de horloge-industrie zelden geziene technologie, creativiteit en elegantie kenmerken deze prachtige horloges die met uitzondering van de Hermès horlogebanden voor 100% in de manufactuur worden vervaardigd. Het is een van de geheimen die gewoon wachten om ontdekt te worden.

DISCOVER OUR CURRENT OFFER

© 2022 Heursel
Webdesign thinline.be
Heursel

Eric De Waele
Dé Juwelier aan huis
+32 475 / 77 77 93

Contacteer mij

x