Loading
0
Menu

Samen creëren  in Heursel’s atelier

Om tot een uniek ontwerp te komen hou ik ervan de luisteren naar uw “uniek” verhaal. Wat passioneert u? Welke emotie legt u graag in het ontwerp dat wij voor u zullen realiseren? Welke kleuren spreken u aan en welk gevoel wenst u ermee uit te drukken?

Met enthousiasme en vakkundig advies creëren wij samen met u, in vertrouwen en in alle discretie, het designjuweel dat u in gedachten heeft.

Verkiest u hiervoor langs te komen in ons atelier, maak gerust een afspraak. We zijn nu nog vlotter bereikbaar én gefocust op een exclusieve persoonlijke service voor al onze klanten. 

EEN AFSPRAAK MAKEN?

Eigen werkplaats voor onderhoud en herstelling van uw horloge

Onze vaste klanten weten het, uw horloge was bij onze hooggekwalificeerde uurwerkmakers steeds in veilige handen.

Al snel na de bekendmaking van de stopzetting van mijn juwelierszaak rees de vraag hoe en waar ze verder konden worden geholpen met reparaties en onderhoud. Zo ontstond al snel het idee om een samenwerking aan te gaan met uurwerkhersteller Roberto de Bokx. Zijn professionele aanpak en streven naar een goede verstandhouding met de klanten hebben mij overtuigd om ook hier een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Eigen atelier, waar goud & platina met de hand worden gesmeed

Creëren, transformeren, herstellen, alles wordt in ons eigen atelier gerealiseerd met uiterste vakkennis en precisie. Schetsen en ontwerpen worden indien gewenst vooraf in een 3D tekening gegoten die u toelaat uw juweel in alle posities te zien. 

Onze “man met de gouden handen” schept ook nu nog na vele jaren ervaring de grootste voldoening in uw glimlach en blijdschap bij het afleveren van uw juweel. Authenticiteit en symbolisme, daar draait het nog steeds om bij Heursel.

Heursel creatie februari 2021

Heursel creatie februari 2021
© 2023 Heursel
Webdesign thinline.be
Heursel

Eric De Waele
Dé Juwelier aan huis
+32 475 / 77 77 93

Contacteer mij

x