Loading
0
Menu

Samen creëren  in Heursel’s atelier

Om tot een uniek ontwerp te komen hou ik ervan de luisteren naar uw “uniek” verhaal. Wat passioneert u? Welke emotie legt u graag in het ontwerp dat wij voor u zullen realiseren? Welke kleuren spreken u aan en welk gevoel wenst u ermee uit te drukken?

Met enthousiasme en vakkundig advies creëren wij samen met u, in vertrouwen en in alle discretie, het designjuweel dat u in gedachten heeft.

Maak een afspraak en kom hiervoor langs in ons nieuwe atelier te Sint-Martens-Latem. We zijn vlot bereikbaar én gefocust op een exclusieve persoonlijke service voor al onze klanten. 

EEN AFSPRAAK MAKEN?

Eigen werkplaats voor onderhoud en herstelling van uw horloge

Onze vaste klanten weten het, uw horloge is bij onze hooggekwalificeerde uurwerkmakers steeds in veilige handen.

 

Eigen atelier, waar goud & platina met de hand worden gesmeed

Creëren, transformeren, herstellen, alles wordt in ons eigen atelier gerealiseerd met uiterste vakkennis en precisie. Schetsen en ontwerpen worden indien gewenst vooraf in een 3D tekening gegoten die u toelaat uw juweel in alle posities te zien. 

Onze “man met de gouden handen” schept ook nu nog na vele jaren ervaring de grootste voldoening in uw glimlach en blijdschap bij het afleveren van uw juweel. Authenticiteit en symbolisme, daar draait het nog steeds om bij Heursel.

Heursel creatie februari 2021

Heursel creatie februari 2021
© 2024 Eric De Waele
Webdesign thinline.be
Heursel

Eric De Waele
Dé Juwelier aan huis
+32 475 / 77 77 93

Contacteer mij

x