Loading
0
Menu

Een betoverende langwerpige aquamarijn

 Welke emoties wekt deze betoverende ring in je op?

Aquamarijn

Onlangs hadden we de kans om een fascinerende langwerpige aquamarijn te bemachtigen, die meestal een groene tint heeft, maar in dit geval een zachte en verleidelijke blauwe kleur uitstraalt. Het was gewoonweg onweerstaanbaar en een paar maanden geleden kon ik het niet laten om deze betoverende edelsteen te kopen.

Het was mijn bedoeling om een art deco-ring met een eigentijdse twist te ontwerpen, met moderne elementen in het ontwerp. Om dit te bereiken, zocht ik twee langwerpige baguettes van zuivere aquamarijnen om de zijkanten van de ring te sieren. Bovendien heb ik hem versierd met delicate briljantgeslepen diamanten, waardoor de essentie van art deco naadloos overgaat in een frisse en eigentijdse esthetiek.

Deze ring is zorgvuldig vervaardigd uit platina, waardoor hij niet alleen een onberispelijke afwerking heeft, maar ook van een exquise schoonheid en aanzienlijk gewicht is. De keuze voor platina als metaal versterkt het raffinement en de elegantie van het sieraad en zorgt voor een blijvende allure.

Als we naar deze prachtige creatie kijken, kunnen we niet anders dan een immense voldoening en vreugde voelen over het eindresultaat. De betoverende blauwe tint roept herinneringen op aan warme zomerdagen en doet denken aan de turquoise tinten in de zee rond Corsica. Het doet denken aan verfrissende kokosnoten en de levendige momenten die ons leven opvrolijken. Deze dromerige ring vat die gevoelens echt samen en nodigt ons uit om te genieten van hun gelukzalige omhelzing.

Welke emoties wekt deze betoverende ring in jou op?

Vorig artikel | Volgend artikel
© 2024 Eric De Waele
Webdesign thinline.be
Heursel

Eric De Waele
Dé Juwelier aan huis
+32 475 / 77 77 93

Contacteer mij

x